Декоруємо приміщення в холодних тонах


Організація простору, Потрібна інформація / Среда, 1 мая, 2019

Холодні тони можна використовувати, щоб зробити кімнату легше і просторіше. Це означає, що вони найкраще виглядають в маленьких кімнатах. Тільки за умови, що кімната розташована на південній стороні будинку, оскільки в північному крилі завжди бракує теплого сонця, а кімната може виглядати навіть холодніше, ніж є насправді. З високими стелями ми зазвичай думаємо про просторих кімнатах, але було б безглуздо писати про такі кімнати оскільки для них можна використовувати майже всі відтінки. Буває і так, що в маленьких кімнатах високі стелі, а в великих кімнатах низькі. Давайте обговоримо високі стелі в невеликих кімнатах, які мають гарний вигляд. Зробіть кімнату більш пропорційною. Ви можете експлуатувати темний колір для підлоги і стелі, а також для частини стіни під стелею. Ви також можете зменшити висоту стелі, використовуючи яскраві стіни і нейтральний колір підлоги і стелі.

Низькі стелі часто викликають проблеми, такі як зменшення простору і давить стелю. Тому завдання полягає в тому, щоб підняти його візуально. Підходить такий тип стелі як для теплих, так і для холодних тонів, але це повинно бути легковажно. Стіни і стеля зобов’язані фарбуватися в світлий колір. Краще зробити підлогу з контрастним розчином темного кольору.

Деякі кімнати можуть також вносити в дизайн інтер’єру і використовувати темні кольори для стін, але підлогу і стелі повинні бути яскравими. Коли дизайнер компанії DOMATTI створює невеликий простір, перед ним стоїть ясна задача: візуально розсунути стіни і зробити приміщення набагато ширше. Бажано перетворити кімнату в максимально квадратну, де жити буде приємніше. Для світлих стін дизайн квартир має на увазі тільки світлі тони, а обробка може бути забарвлена ​​в темні тони. Ця техніка допомагає зменшити довжину кімнати.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *