Нові автомобілі КАМАЗ в Україні


Автотехніка в Україні, Потрібна інформація / Среда, 3 апреля, 2019

Камаз — найбільша автомобільна компанія в Російській Федерації та 11-й за величиною виробник у світі. З 1976 року він випустив понад 2,17 мільйонів автомобілів. В даний час виробництво складає близько 40 000 автомобілів на рік.
В Європейському Союзі Камаз продає близько 300 автомобілів на рік, оснащуючи їх двигунами Cummins Euro VI. На українському ринку КАМАЗ доступний вже багато років.

покращений комфорт в авто

У КАМАЗ 2014 — 2018 року поліпшена підвіска і гальмівна система; покращений комфорт для водія, і т.д.
Директор з продажу КАМАЗ в Україні, коментує цю зміну: «Першокласне покоління означає абсолютно нову якість в нашій пропозиції. Це не — як і раніше — еволюційний поступ, а справжня революція. Ми пропонуємо своїм клієнтам рухомий склад з абсолютно іншої полиці — рухомий склад у багатьох важливих відносинах. Сучасні кабіни КАМАЗ і їх провідні осі, доповнені новими двигунами і коробками передач, дисковими гальмами і пневматичною підвіскою, означають, що у автомобіля, вантажівки КАМАЗ тепер є дійсно повністю конкурентоспроможні пропозиції, принципово конкуруючі не тільки з ціною, але і з їх параметрами. Іншими словами, КАМАЗ виходить на новий рівень продажів. Крім того, нові автомобілі, вантажівки КАМАЗ, які можна купити в Україні, більш економічні, ніж попередні, що забезпечує більш високий комфорт на борту. В епоху нестачі кваліфікованих водіїв цей фактор є додатковим сильним аргументом на користь вступу в їх володіння.

У нас в компанії UKR TRUCK ви знайдете широкий вибір нових вантажних автомобілів. Ви можете вибрати те, що вам потрібно. Коли ви вирішите купити нову вантажівку в Україні, ви можете бути впевнені, що автомобіль прослужить вам довгий час, і інвестиції, безумовно, окупляться.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *