Шафи-купе на замовлення в Києві: тренди дизайну інтер’єру поточного року


Якісні меблі / Среда, 5 августа, 2020

Те, що вважалося стильним і красивим всього лише 30-40 років тому — зараз зовсім не сприймається суспільством. Так, громіздкі та непрактичні меблі, часто ще з накладним фрезеруванням, тепер ні в кого не викличе захоплення. А скоріше навпаки — людям відразу ж стане зрозуміло, що в даному інтер’єрі немає нічого спільного зі стилем і модою. А в даній статті нам хочеться поговорити про те, які ж нові тренди в меблевій індустрії нас очікують, а які залишилися ще з минулого 2019 року і не збираються залишати своїх позицій. Зокрема, шафи-купе на замовлення теж схильні до віянь моди, ось про ці вироби і піде мова далі.

Спочатку вам слід визначитися з виконавцем вашого потенційного замовлення. Тому почніть процес вибору шафи-купе від виробника. А ми для вас вже підготували ділову пораду — зайдіть на офіційний сайт компанії Альма-меблі і подивіться їх портфоліо за посиланням https://alma-mebel.com.ua/. Фірма виставляє виключно свої живі фотографії, і зовсім не використовує чужі картинки з просторів Інтернету. Великий плюс полягає ще й в тому, що кожен з шафів-купе під замовлення виготовляється індивідуально для вас. Розміри, комплектацію, фурнітуру, відтінки і текстуру матеріалів вибираєте ви на власний смак.

А тепер поговоримо про тренди 2020 року. На що звертати увагу, збираючись замовити шафу-купе, щоб ваш виріб ще кілька років виглядав модним і актуальним?
Дизайнери радять не викреслювати зі списку деревні текстури. Так, натуральне дерево використовується не так часто, в разі з шафами-купе. Однак, сучасні плитні матеріали цілком можуть замінити деревину і за зовнішнім виглядом, і за фізичними властивостями. Наприклад, шпонований МДФ — це плита МДФ, обклеєна тонким шаром деревини. Вона використовується в якості фасадів на кухню, а також у вигляді елементів для шаф-купе.

До слова, легка текстура в цьому сезоні не користується такою популярністю, як яскраво-виражена: з імітацією сучків і деревних смуг. Іноді дуже красиво виглядає поєднання горизонтальної і вертикальної текстури.

Також, збираючись замовити шафу-купе в Києві, приділіть увагу розсувний системі. У нинішньому році популярністю користуються невидимі системи — з тоненьким профілем, який зовні практично не помітний. Також, в певному стилі добре виглядає профіль квадро — без заокруглень, з чіткими прямокутними краями.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *