Туалетна кабінка для санітарної кімнати


Важливі запитання, Потрібна інформація / Пятница, 7 января, 2022

Сантехнічні перегородки – спеціальні санітарні кабінки, які розроблені для встановлення в громадських туалетах різного формату.

Спеціальні сантехнічні кабінки, які виробляє профільна компанія NOMEX, призначені для простого та легкого поділу простору між сантехнічними елементами (пісуар, унітаз, душова система). Такі перегородки для туалету можна встановлювати на промислових, комерційних, освітніх чи медичних об’єктах.

Нинішні туалетні перегородки можуть виготовлятися із міцних та надійних матеріалів. За рахунок характеристик високоякісних матеріалів такі перегородки для санвузлів можуть використовуватися навіть у приміщеннях з підвищеною вологістю або перепадами температури. Найчастіше споживачі вибирають кабінки для санвузлів із спеціального виду пластику.

Такі перегородки для санвузла стійкі до агресивних складів миючих засобів, що чистять і дезінфікують, не втрачають міцності при механічних або фізичних впливах і зберігають привабливість протягом тривалого часу.

Головне завдання кабінок для туалетів – забезпечення комфорту, затишку, приватності та безпеки для кожного відвідувача. Спеціальні пісуарні перегородки та кабінки можуть бути кількох типів. Одними з найпопулярніших залишаються дитячі санітарні кабінки, які можуть відрізнятися не лише за розміром, але й дизайнерським оформленням.

Дитячі конструкції санітарних кабінок відповідають усім санітарно-гігієнічним нормам та не виділяють шкідливих та токсичних речовин. Як і стандартні кабінки для вбиралень, дитячі моделі мобільні та при необхідності можуть демонтуватися та встановлюватись на нове місце.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *