Види фургонів на шасі МАЗ


Фургони / Пятница, 14 февраля, 2020

Випускаючи моделі транспорту з критим кузовом, використовуються платформи перевірених вантажних автомобілів. Технічні показники фургонів МАЗ нічим не поступаються аналогам дорогих європейських брендів, так як відповідають основним вимогам споживача і відмінно пристосовані до суворих умов експлуатації в нашій країні. Вони надійні, мають просту конструкцію, цінову доступність і вільний продаж запасних частин, а також масу інших переваг. Випускається кілька категорій такого транспортного засобу.

Додаткове оснащення фургонів

хлібний фургон

Кузов таких моделей не оснащений термоізоляцією, так як призначений для транспортування продукції, що не вимагає певного мікроклімату у внутрішньому приміщенні. Деякі моделі подібної техніки оснащуються додатковим обладнанням в залежності від майбутньої експлуатації:
● хлібний фургон — спеціальні стелажі та бічні двері;
● меблевий фургон — з гідро і кріпленнями.
Виготовлення фургонів може відповідати і індивідуальним вимогам, відповідно ціна буде трохи відрізнятися, але при цьому — доступною більшості підприємствам або приватним особам.

Фургони ізотермічні

Ізотермічний фургон на базі шасі МАЗ

Стінки ізотерм-конструкцій оснащені шаром утеплювача, вони сприяють збереженню внутрішньої температури для перевезення швидкопсувних продуктів, медикаментів, живих квітів і інших температурно-залежних виробів. Рефрижератор, в доповненні до термо-захисту, оснащений охолоджуючим генератором і служить для перевезення продукції глибокої заморозки.
Серед великого вибору вантажних фургонів на сайті компаніїї NFA.COM.UA  можна вибрати модель, яка відповідає вимогам транспортування певних вантажів. Є моделі, призначені для змішаних перевезень — в наявність є пасажирські місця і відсік для поклажі. Також можна купити житловий фургон, який забезпечить комфортні умови для комфортного перебування кількох людей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *