Все для зручності пасажирів в вахтовому автобусі


Вахтові автобуси, Потрібна інформація / Среда, 18 марта, 2020

Не рідко на дорогах, різної складності, можна побачити спеціальний пасажирський автомобіль, який звикли називати коротко — вахтовка. Він призначений для комфортного транспортування бригад на робочий об’єкт і назад. Фургони такого типу бувають різних розмірів, конструкції і комплектації. Вахтовий автобус від компанії Naftoavtomatika має все необхідне для тимчасового перебування людей в закритому, обмеженому просторі:
● зручні сидіння м’якого або напівм’якого типу;
● з відкидною спинкою чи жорстким каркасом;
● столиками — відкидними або стаціонарними;
● полками, гачками, ящиками для поклажі або невеликим багажним відділенням;
● автономним, штучним освітленням та іншими «принадами цивілізації».

Продаж вахтових автобусів покращеній комплектації
Добротні склопакети, встановлені по всьому периметру бічних стінок вахтового автомобіля, дозволяють безперешкодно спостерігати за зовнішнім світом під час пересування і надають потік свіжого повітря, при необхідності. Компактна двері оснащена надійними замками і зручною відкидною сходами, яка служить допоміжним елементом при посадці / висадці робітників. Пол вахтового автобуса покритий спеціальним матеріалом, який запобігає ковзанню, і підвищує безпеку пересування робітників.

Особливості вахтових автомобілів
Оскільки кабіна і пасажирський салон вахтового автобуса мають перегородку, між ними встановлено спеціальний пристрій для забезпечення зв’язку. Це необхідно при пересуванні в екстремальних умовах. Адже водій повинен мати уявлення про те, що відбувається в салоні і мав можливість попередити своїх пасажирів про екстремальних умовах пересування (різкий ухил, слизький підйом і ін.) Так що, в вахтовому автомобілі все продумано і укомплектовано з урахуванням людського фактора.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *