Причіп трал низькорамний: конструкція та сфера застосування


Автотехніка в Україні, Спецтехніка / Суббота, 20 ноября, 2021

Для доставки військової техніки, а також транспортування спецтехніки, яка використовується переважно у сфері дорожнього будівництва та суміжних областях, застосовується такий вид транспортного засобу, як причіп трал низькорамний.

Саме така конструкція напівпричіпу, створена на заводі ВАРЗ, забезпечує безпечну доставку важких вантажів до місця призначення та створює максимально комфортні умови для виконання вантажно-розвантажувальних робіт. Низький кліренс максимально зручний для заїзду техніки на платформу і тому для навантаження асфальтоукладальників, комбайнів, дорожніх катків та схожої техніки не потрібно шукати додаткових пристроїв.

ВАРЗ пропонує причепи низькорамні різних модифікацій, тому кожен клієнт може придбати найбільш підходящий варіант для своїх цілей, або створити за індивідуальними характеристиками свій.

Моделі відрізняються вантажопідйомністю, довжиною платформи, способом навантаження на платформу і т. д.

При виробництві на заводі ВАРЗ використовуються якісні європейські комплектуючі та сучасні технологічні процеси, такі як плазмове різання металу, обробка металу, зварювання сучасним обладнанням, фарбування за системою RAL.

Тому, купуючи напівпричіп низькорамний, у цього виробника можна бути впевненим у тому, що це гарне вкладення в бізнес, адже він прослужить довгі роки. Перевагою замовлення причепа на заводі ВАРЗ є те, що фахівці можуть спроектувати індивідуальне технічне рішення для замовника, якщо технічні характеристики базових моделей його не задовільнять з якихось причин.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *