Складові інформаційної безпеки


Захист інформації, Потрібна інформація / Суббота, 28 марта, 2020

Інформаційна частина роботи будь-якого підприємства повинна бути надійно захищена. Відомо, що XXI століття — це століття інформації. Зараз інформація може коштувати дорожче деяких матеріальних предметів. Тому варто подбати про її захист в рамках робочого процесу або особистого користування. Адже витік важливих даних може мати серйозні наслідки.

Сучасні системи безпеки, які пропонує, наприклад ось ця ІТ-інфраструктура, дозволять надійно захистити ваші дані від небажаних витоків, хакерських атак, збоїв і банального цікавості.

Елементи інформаційної безпеки передбачають наступні частини:
1. Доступ — користувачі, власники можуть у будь-який момент отримати потрібні їм дані. Це якщо мова йде від загально доступних даних. До таких належать інформація про наявність квитків, реквізити для оплати комунальних платежів, штрафів, благодійних та інших внесків офіційні рахунки для внесення оплат за навчання і т.п .;
2. Цілісність — комплекс інформаційних даних, який гарантує єдину структуру інформації, а також її стабільного зберігання по заданих параметрах;
3. Комерційна таємниця — забезпечення доступу до інформаційних даних тільки уповноваженим особам.

Кожен з пунктів є дуже значущим для безпеки інформаційного поля, порушення однієї ланки ланцюжка може підвести до збоїв в безпеки даних.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *