Сучасні люстри в стилі арт-деко


Новини, Потрібна інформація, Світло в домі / Воскресенье, 1 июля, 2018

Елегантний і романичний інтер’єр створюють незвичайні люстри в стилі арт-деко. Цей стиль має Паризькі коріння і вражає з одного боку красою і елегантністю, з іншого строгістю форм. Люстри в стилі арт-деко позбавлені якоїсь помпезності, їх форми чіткі правильні. Цікаві дизайнерські рішення в стилі арт-деко роблять люстри акцентом будь-якого інтер’єру. Форми цих люстр строго геометричні, вони можуть бути круглими, квадратними, трикутними. Пріпотолочние люстри арт-деко можуть мати трапецієподібну форму і плафони з тканини. Часто стиль арт-деко передбачає багаторівневі стелі, з можна доповнити багатоярусними люстрами з кришталевими підвісками.
Особливістю люстр в стилі арт-деко є сяюча глянсова поверхню. Використовують для виготовлення люстр дорогі і розкішні тканини, кришталь, дерево, незвичайне муранське скло. Екзотичності люстр надають шкіра і використання етнічних візерунків.
Найбільш використовувані кольору люстр в стилі арт-деко є спокійні кольори бежевий і сірий, строгі чорний і білий, незвичайний сріблястий.
Люстри в цьому сучасному стилі часто забезпечені датчиками руху і в них можна регулювати потужність світла.
Позбавлені помпезності люстри сайту Lustroff.kiev.ua в цьому стилі вражають досконалістю форм.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *