Пластикові ящики для сільського господарства


Важливі запитання, Новини, Потрібна інформація, Транспортування і тара / Понедельник, 26 ноября, 2018

У сільському господарстві необхідно одне: найкраща якість за конкурентоспроможними цінами. Щоб це здійснити, ланцюжок процесів від збору врожаю до сховища і подальшої обробки до торгівлі повинна функціонувати плавно.

Виробник пластикових коробок (producent skrzynek plastikowych) пропонує широкий асортимент контейнерів і варіанти транспортування фруктів і овочів.
Крім усього іншого, для цього потрібні пакувальні рішення, які гарантують, що товар досягне місця призначення неушкодженим і свіжим. Пластикові контейнери (pojemniki plastikowe) і ящики, використовувані для зберігання і транспортування чутливих товарів, таких як фрукти і овочі. Адже ці продукти піддаються впливу таких факторів навколишнього середовища, як тепло або вологість. Ці фактори можуть привести до того, що їх зміст передчасно почне гнити.

Пластикові коробки (skrzynki plastikowe) виготовлені з поліпропілену або поліетилену, міцні, не б’ються, забезпечують хорошу циркуляцію повітря і захищають ніжне вміст від ушкоджень під час транспортування і гниття. Крім того, вони завжди однакові за розміром і вагою. Вони стійкі до перепаду температури. Їх термін служби при правильному обігу складає до десяти років навіть при несприятливих погодних умовах

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *